‘waarde toevoegen
aan uw woning of bedrijf’

Verbouw

Bij een verbouwing van uw woning of bedrijf is het essentieel om extra zorg te besteden aan de planning en organisatie van een dergelijk project. De WBM is door jarenlange ervaring in het verbouwen en uitbreiden van woningen, bedrijfspanden, kantoren, scholen en winkels in staat om bij een verbouwing de overlast voor de bewoners en/of medewerkers tot een absoluut minimum te beperken. Heeft u verbouwplannen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag. Uw project is bij ons is veilige handen.

Verbouwspecialist

Het verbouwen, aanbouwen en onderhouden van woningen, kantoor- & bedrijfspanden is een van de vier specialisaties van de WBM. Of het nu gaat om de uitbouw van uw woonkamer of keuken, aanbouw van een garage, opnieuw indelen van uw kantoor- of bedrijfspand of het onderhoud van uw gevel. Wij staan voor u klaar.

verbouw-school-woonhuis-5

Adviserende rol

Heeft u plannen om uw woning of bedrijf te verbouwen? Neem dan contact met ons op. De WBM helpt u graag bij het realiseren van uw plannen. In een adviserende rol kunnen wij helpen bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om bouwkundige aanpassingen en indien nodig het aanvragen van de juiste vergunningen. We willen u als opdrachtgever graag volledig ontzorgen en u van A tot Z begeleiden. Op deze manier zorgen we voor een optimaal eindresultaat.

verbouw-kantoor-den-haag

Onderhoud

Het is van groot belang om uw woning goed te laten onderhouden. Schakel daarom tijdig een deskundig aannemer in. U zult hiermee later onnodige kosten besparen. Wij denken hierbij vooral aan het vernieuwen van kozijnen, dakgoten en boeiboorden of het vernieuwen van een dakkapel. Ook een aanpassing binnenshuis is mogelijk, zoals een aanpassing of vernieuwing van een keuken of badkamer. Dus als u goed onderhoud wilt laten plegen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

nieuwbouw-3

Contact

Informatie & offerte aanvragen

    Recente Verbouw Projecten