‘Van idee tot realisatie’

Nieuwbouw

Voor u als opdrachtgever is het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfspand een spannende gebeurtenis. De WBM bouwt uitsluitend in goed overleg met de opdrachtgever. Onze focus ligt daarbij op het leveren van kwaliteit, heldere communicatie en het nakomen van afspraken. Bij het ontwerpen van uw nieuwe woning is in nauw overleg met de architect en bouwteamsamenstelling natuurlijk alle ruimte voor uw eigen wensen en ideeën.

Specialist in vrijstaande woningen

De WBM heeft meer dan 50 jaar ervaring  in het ontwikkelen en realiseren van kleinschalige woningbouw, vrijstaande woningen en villa’s. Graag delen wij onze kennis en kunde om samen met u uw droomwoning te realiseren. Waar mogelijk zal uw woning naast persoonlijke wensen ook aan alle moderne eisen voldoen. Wanneer u de WBM uw woning laat bouwen bent u verzekerd van een solide en prachtig eindresultaat. Ook als u al bouwtekeningen van uw nieuwe woning heeft kunt u contact met ons opnemen voor een offerte.

nieuwbouw-2

Volledige ontzorging

Wij willen opdrachtgevers van de WBM graag volledig ontzorgen bij het realiseren van een nieuwbouw project. Dit houdt in dat de WBM bij voorkeur betrokken is bij het totale proces van conceptontwikkeling tot aan de uitvoering en oplevering van een project. Opdrachtgevers ondersteunen wij bij het selectieproces van een geschikte architect die aansluit bij het gewenste eindresultaat en het beschikbare budget. Tijdens het gehele project sturen wij op kwaliteit,  heldere communicatie, korte lijnen en het nakomen van afspraken. Op die manier garanderen wij een eindresultaat waar iedereen trots op is.

nieuwbouw-3

Contact

Informatie & offerte aanvragen

    Recente nieuwbouw Projecten