banenborrel_small_1

Kom jij ook naar de vrijdagmiddag banenborrel?

Je bent van harte welkom voor een drankje en een nieuwe baan!
Er zijn rondleidingen en je kunt vrijblijvend praten met wie weet wel
je toekomstige collega’s.

WBM is een gerenommeerd en kwalitatief bouwbedrijf in Wassenaar met als werkterrein voornamelijk de regio Den Haag – Leiden. Bij ons bouw je niet alleen aan een breed scala aan projecten, je bouwt ook aan je eigen ontwikkeling. En die stopt niet bij een diploma. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of een oude rot bent die de kneepjes van het vak al kent, er valt altijd wat te leren. Dat houdt het toch al afwisselende werk uitdagend en spannend. En als je solliciteert, zijn wij niet alleen geïnteresseerd in wat je kan maar vooral ook wat je wil kunnen. Als we dezelfde ambities hebben, dan gaan we daar samen aan werken.

Je kunt je onderaan deze pagina inschrijven voor de Banenborrel, dan krijg je per ommegaande informatie over jouw vacature per mail. Maar onaangekondigd vrijblijvend langskomen bij de Banenborrel mag ook! Zien we je vrijdagmiddag?

(Startende en Zelfstandige) Werkvoorbereider

Heb je net je studie bouwkunde afgerond en wil je direct een brede ervaring opbouwen binnen de bouw? Dan bieden wij jou een niet te missen kans. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als zelfstandig werkvoorbereider dan kan je bij ons direct aan de slag!

Bekijk vacature

Werkvoorbereider/Projectleider bij Wassenaarse Bouwmaatschappij

Meewerkend uitvoerder voor kleinschalige nieuwbouw

Ben jij de meewerkend voorman/uitvoerder met minimaal 5 jaar all-round werkervaring in de kleinschalige nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouw?  Pak dan deze kans en reageer meteen.

Bekijk vacature

uitvoerderfoto

(Allround) Timmerman

Als allround timmerman bij de Wassenaarse Bouwmaatschappij werk je zowel zelfstandig als in teamverband aan verschillende projecten. De werkzaamheden zijn heel divers, denk hierbij aan nieuwbouw, renovatie, restauratie, verbouw en utiliteitsbouw. Ruwbouw maar ook afbouw

Bekijk vacature

timmermanfoto

Chef Werkplaats

Ben jij de Chef Werkplaats die verantwoordelijkheid neemt voor de werkplaats en het magazijn? Pak dan deze kans en reageer meteen. 

Bekijk vacature

maaldrift

Aanmelden

Aanmelden vrijdagmiddag banenborrel